Elke week een nieuwe handige deal

Waarmee kunnen we u helpen ? klantenservice@niftydeals.nl

Garantie & Retourneren

 

Retourneren

Je hebt als klant het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling te annuleren. Na de annulering dien je het product binnen 14 dagen weer retour te sturen. Wij storen dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten aan je terug. De kosten voor het retour vanaf uw adres naar ons magazijn komen voor uw rekening.

Indien je gebruik wilt maken van dit herroepingsrecht, dient u dit via e-mail zo snel mogelijk aan ons kenbaar te maken. Wij zorgen dan voor een instructie hoe u de producten aan ons kunt retourneren. Tevens zal het product met alle mogelijk geleverde toebehoren in originele staat moeten worden geretourneerd. Wij verwachten daarbij dat het product in verkoopbare staat verkeerd.

Na ontvangst van uw retour gezonden bestelling word het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten die bij de bestelling hoorden binnen 2 werkdagen op uw bankrekening terug gestort.

 

Garantie

Op al onze producten zit een standaard garantietermijn van 12 maanden (met uitzondering van: batterijen, vloeistoffen, parfums, lampen, producten met hygiƫnevoorschriften etc.). De exacte garantietermijn hangt af van het product dat je koopt. Indien de garantietermijn meer dan 12 maanden betreft zal dit worden meegegeven in de beschrijving van de betreffende aanbieding.

Om een garantieaanvraag in te dienen kunt u dit door door een e-mail te sturen naar klantenservice@niftydeals.nl. Wij zullen vervolgens gaan bekijken of het producten gerepareerd kan worden, of dat het product mogelijk moet worden vervangen door een nieuw exemplaar.